13 pluginuri grozave de Gmail pentru a vă optimiza productivitatea și rezultatele

SocialNews

Prea multe de făcut? Am separat cele mai bune 13 plugin-uri Gmail care vă vor face zi cu zi mai ușoară și vă vor optimiza productivitatea la locul de muncă!

Nu este o știre că marketingul prin e -mail este una dintre cele mai recomandate și utilizate strategii de marketing digital de companii, nu?

Avantajele acestui canal întăresc această premisă, precum costul scăzut al campaniilor, trimiterea foarte segmentată, comunicarea directă și universul gigantic al conturilor de e-mail active din lume ( 2,6 miliarde în 2016 , potrivit unui raport al Grupului Radicati ).

Numai în Gmail, care se află în centrul acestui text, au fost peste 1 miliard de utilizatori până în februarie 2016, potrivit portalului Statista . Prin urmare, este o penetrare care ajunge la mai mult de 1/3 din conturile de e-mail globale.

Dacă faci parte din acest cluster și, mai mult decât atât, folosești furnizorul de e-mail Google ca instrument de marketing, atunci trebuie să cunoști principalele pluginuri Gmail.

La urma urmei, este mai greu să-ți atingi obiectivele și obiectivele de marketing dacă folosești Gmail în versiunea sa cea mai de bază. Din acest motiv, am selectat 13 plugin-uri care pot fi foarte utile pentru a extrage mai multe rezultate din serviciu și pentru a vă îmbunătăți productivitatea. Stai cu noi!

1. Bumerang

Boomerang este un plugin folosit pentru a programa zilele și orele de trimitere și primire a mesajelor .

Aceasta este o funcție similară cu programarea postărilor pentru Facebook . Puteți alege fie opțiuni de dată viitoare, cum ar fi 4 ore, 2 zile sau 1 săptămână de acum înainte, sau să specificați o zi și o oră pentru a vă programa expedierile.

Instrumentul vă permite, de asemenea, să creați mementouri pentru a uita să trimiteți sau să răspundeți la un e-mail.

Cu aceste funcții, nu mai trebuie să fii legat de programe . Va fi posibil să programați, de exemplu, toate expedierile unei zile sau unei săptămâni într-o anumită perioadă din programul dumneavoastră de lucru.

De asemenea, nu va mai fi nevoie să întrerupeți alte sarcini pentru a vedea în continuare fiecare e-mail care ajunge la momente diferite în căsuța dvs. de e-mail. Puteți programa chitanțe pentru unul sau câteva momente specifice ale zilei.

2. Yesware

Yesware este un instrument de monitorizare a e-mailurilor trimise și de gestionare a relațiilor cu contactele dvs.

Dar ceea ce ne interesează cel mai mult la acest plugin este capacitatea sa de a măsura valorile de performanță ale fiecărei trimiteri , cum ar fi ratele de deschidere a mesajelor, răspunsurile, deschiderile de atașamente și clicurile.

Acest lucru vă permite să descoperiți, de exemplu, modelele de titluri care generează cele mai multe deschideri, tipurile de e-mailuri care provoacă cele mai multe răspunsuri și conținutul care câștigă cele mai multe conversii.

Apropo, instrumentul poate oferi un mic impuls optimizării acestui mesaj, deoarece este capabil să salveze fiecare șablon folosit în trimiterile sale. Astfel, nu riști să pierzi sau să uiți șabloanele de e -mail care generează cele mai multe rezultate.

3. WiseStamp

Aveai idee despre puterea pe care o semnătură profesională de pe e-mailul tău o are asupra audienței?

Poate că încă nu ai acordat prea multă importanță acestui fragment, dar odată ce vei cunoaște WiseStamp , probabil că te vei răzgândi.

Acest plugin oferă o serie de șabloane și un editor pentru a adăuga orice doriți la semnătura dvs. de e-mail . Pentru a fi mai specific, elemente precum:

 • poza ta;
 • sigla companiei;
 • telefon;
 • adresă fizică;
 • site sau blog;
 • link-uri către profiluri de pe rețelele sociale;
 • link-uri și miniaturi ale postărilor de pe rețelele sociale;
 • butoane CTA pentru a vă urmări profilurile sau paginile companiei pe rețelele sociale;
 • o scurtă descriere a prezentării dumneavoastră personale;
 • bannere promotionale etc.

Detaliu important : conform WiseStamp, utilizatorii cu o fotografie în semnătură primesc cu 32% mai multe răspunsuri decât dacă nu ar adăuga o imagine.

4. Newton

Newton este unul dintre cele mai complete instrumente de management și monitorizare a e- mailului . Reunește câteva caracteristici pe care le-am văzut deja în acest text, cum ar fi programarea trimiterilor și a primirilor și urmărirea fotografiilor.

Cu toate acestea, vom evidenția una dintre principalele sale diferențe: integrarea sa cu alte aplicații de productivitate și management al sarcinilor .

De exemplu, dacă primiți o sarcină de la superiorul dvs. sau o solicitare a unui client prin e-mail, acțiunea respectivă poate fi redirecționată, în două clicuri, către platforme precum Evernote, Trello, Salesforce, Zendesk și Asana. Această integrare are loc fără a fi nevoie să vă închideți căsuța de e-mail.

Un alt punct interesant al lui Newton este că puteți anula trimiterile de e-mail . Această funcție este foarte utilă în cazurile de erori cauzate de grabă, uitare sau neatenție.

5. Unroll.me

Unroll.me este un plugin care vă va ajuta să vă organizați foarte mult căsuța de e-mail Funcția sa este foarte simplă: să te ajute să alegi dacă vei continua sau nu să primești e-mailuri din buletinele informative la care te abonezi.

În plus, listele de abonamente care rămân active pot fi grupate în diferite categorii și foldere. Scopul este ca conținutul dvs. să fie combinat și primit într-un singur e-mail.

Mesajele care nu vă interesează nu vor mai fi primite. Cei pe care doriți să le primiți nu vor trebui să sosească la ore diferite și, cu asta, vă completați și dezorganizați e-mailul.

În orice caz, folosind acest instrument, puteți economisi mult spațiu în căsuța dvs. de e-mail și puteți găsi mai ușor e-mailurile importante.

6. Streak

Streak este un CRM , sistem de management al relațiilor cu clienții , realizat special pentru Gmail.

Prin intermediul acestui instrument, puteți gestiona ciclurile de vânzări, puteți urmări și edita informațiile de contact, vă puteți sprijini clienții, puteți monitoriza istoricul interacțiunilor publicului cu alte expedieri, pe scurt, tot ce face un sistem CRM, care este complet integrat cu Gmail .

Una dintre caracteristicile acestui plugin este că vă poate împărți căsuța de e-mail în funcție de stadiul canalului de vânzări în care se află contactele dvs., adică o coloană pentru clienți potențiali, alta pentru cei mai buni clienți potențiali, alta pentru clienți etc.

7. FollowUp.cc

Un instrument care vă va ajuta să vă organizați mai bine cu e-mailurile este FollowUp.cc .

După cum sugerează și numele, acest plugin are funcția de a ajuta la monitorizarea mesajelor. Prin intermediul acestuia, puteți crea mementouri, astfel încât să nu uitați să faceți urmăriri importante .

De exemplu, atunci când trimiteți un e-mail unui client calificat , instrumentul vă oferă opțiunea de a crea o alertă pentru o dată viitoare. În acest fel, chiar dacă mesajele primite sunt din nou în loturi, vi se va reaminti să continuați contactul.

Munca ta devine mai organizată și pierzi mai puține oportunități de afaceri.

Mesajele mai puțin importante sunt gestionate și în FollowUp.cc. Prin plugin, le puteți clasifica ca e-mailuri cu prioritate scăzută. Cu aceasta, instrumentul vă va alerta de îndată ce se răspunde la mesajele cu cea mai mare prioritate.

Pe scurt, acest plugin vă va ajuta să vă organizați căsuța de e-mail setând priorități pentru dialogurile dvs.

8. Raportare

Rapportive este un program de completare pentru browserele Firefox și Google Chrome, care acționează ca un plugin pentru furnizorul de e-mail Google.

Rolul tău este să prezinți, în bara laterală Gmail, profilul LinkedIn al persoanei de contact căreia îi trimiți mesajul.

Practic, Rapportive este un instrument care se integrează cu cea mai mare rețea socială pentru relații profesionale din lume .

Dar care este avantajul acestui lucru? Este capacitatea de a accesa rapid informații relevante de la persoanele cu care interacționezi.

Date precum angajarea actuală sau anterioară, pregătirea academică și profilurile de pe alte rețele sociale pot fi vizualizate fără a fi nevoie să deschideți o filă nouă doar pentru a vă conecta la LinkedIn.

Acestea pot facilita segmentarea trimiterilor și personalizarea mesajelor. Acest lucru ajută la crearea mai multă proximitate și, în consecință, la îmbunătățirea relației cu contactele.

9. Asistent.la

Pluginul Assistant.to funcționează ca un asistent care vă ajută să programați și să vă amintiți întâlnirile importante programate prin e-mail .

Utilizarea acestuia este foarte simplă și urmează 3 pași de bază:

 1. Când răspundeți sau scrieți un e-mail cuiva cu intenția de a aranja o întâlnire, trebuie să faceți clic pe pictograma plugin, care va apărea în colțul din dreapta jos al ecranului de trimitere;
 2. Apoi, va trebui să setați un titlu, locație, descriere, durată și ore disponibile în calendarul dvs. pentru întâlnire. După aceea, faceți clic pe butonul „ Inserați orele în e-mail ” pentru a include opțiunile de timp în mesaj;
 3. În cele din urmă, trimiteți e-mailul și așteptați ca persoana de contact să confirme, să refuze sau să solicite o nouă ocazie pentru a organiza întâlnirea.

Când trimiteți opțiunile de timp, destinatarul mesajului poate face clic pe una dintre ele și poate confirma automat întâlnirea. Veți primi notificări atât despre confirmări, cât și despre întâlniri atunci când acestea sunt aproape de a avea loc.

Alte avantaje ale Assistant.to sunt sfârșitul programărilor duble (mulțumită automatizării programărilor) și memorarea locațiilor și orelor preferate , ceea ce ajută la reducerea relucării în timp.

10. ToutApp

ToutApp este un instrument de management al ciclului de vânzări . Scopul este de a face echipa dvs. de vânzări să convertească mai mult, inclusiv prin e-mail .

Are caracteristici văzute în alte plugin-uri din această listă, cum ar fi urmărirea e-mailurilor și integrarea cu aplicații precum Salesforce, Microsoft Exchange și sistemele CRM. Diferența este că, în acest instrument, puteți profita mult mai mult de aceste aspecte, deoarece este un plugin mai avansat din punct de vedere tehnic.

Dar totuși, putem evidenția caracteristicile relevante ale ToutApp. Una dintre ele este că monitorizarea se face în funcție de persoană și nu de e-mail. Acest lucru permite o analiză individuală a ceea ce generează de obicei implicare sau indiferență în contactele dvs.

Pentru marketeri, există avantajul de a declanșa campanii automat sau semi-automat. De fapt, rata de livrare prin acest instrument este ridicată, datorită serverelor sale de înaltă performanță.

Deoarece este puțin mai complex, se recomandă ca ToutApp să fie folosită de echipele de marketing și vânzări și nu individual .

11. Gmail Offline

Gmail Offline este soluția pentru profesioniștii în vânzări și marketing care suferă de instabilități la internet sau conexiuni foarte lente.

Acest plugin, ca și Rapportive, este o extensie de browser (în acest caz, doar pentru Google Chrome) care funcționează în sincronizare cu Gmail.

Această aplicație vă permite să accesați, să salvați și să răspundeți la mesaje chiar și atunci când sunteți offline . E-mailurile vor fi trimise numai după restabilirea conexiunii.

Aplicația este foarte ușoară și folosește o interfață similară cu Gmail pentru tablete. Resurse care nu sunt foarte utile într-un mediu fără internet, precum chat-urile, nu sunt acoperite de acest instrument, ceea ce face ca utilizarea sa să fie mai rapidă.

Pe scurt, se concentrează tocmai pe ceea ce contează cel mai mult: citirea și trimiterea de mesaje .

12. mxHero (Mail2Cloud)

mxHero este un instrument care vă va ajuta să economisiți spațiu pe serverul Gmail.

Funcția sa este de a stoca, automat sau nu, mesajele primite în cloud, prin integrări cu OneDrive, Google Drive, Dropbox și alte platforme.

Cu acest plugin, căsuța dvs. de e-mail va fi mai curată din punct de vedere vizual și, de asemenea, mai sigură . La urma urmei, te vei asigura că copiile e-mailurilor importante sunt salvate în alte locuri, reducând riscul pierderilor din cauza lipsei de copii de rezervă.

3. Snapmail

Dacă ați văzut prefixul numelui pluginului și ați crezut că are ceva de-a face cu Snapchat , atunci sunteți pe drumul cel bun!

Funcționarea Snapmail nu este înconjurată de niciun mister și dezvăluie asemănarea cu celebra rețea de socializare: poate trimite mesaje autodistructive dintr-un timp preprogramat de utilizator.

Acest lucru poate fi foarte util atunci când trebuie să trimiteți e-mailuri cu informații mai sensibile și confidențiale persoanelor de contact. Pe de altă parte, poate fi interesant și pentru trimiterea de promoții și reduceri fulgerătoare.

Doar un detaliu : acest instrument este disponibil doar pentru browserul Google Chrome.

Pluginurile Gmail vă vor face experiența furnizorului dvs. de e-mail Google mai plăcută. Aceștia pot adăuga funcții care vă vor face munca mai organizată, mai inteligentă, mai economică și, cel mai important, mai productivă.

Caracteristici precum programarea declanșatorului, CRM, urmărirea expedierilor și gestionarea ciclului de vânzări sunt doar câteva exemple care vă vor face căsuța de e-mail mai profesională și mai completă. Pe scurt, este un Gmail mai pregătit să ofere rezultate bune în strategiile tale de email marketing.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate