5 MOTIVE PENTRU CARE COPIII DUMNEAVOASTRA TREBUIE SA POARTE PANTOFII POTRIVITI PREZENTATE DE LITTLESHOES.RO

SocialNews
  1. CONFORT

Este de la sine inteles, confortul este cheia. Copiii sunt un pachet de energie si, indiferent daca sunt la scoala, acasa sau la locul de joaca , vor fi activi.

Poate fi greu sa masurati nivelul de confort al copilului dvs. De fapt, multi copii nu simt durerea pantofilor stransi pana cand deteriorarea este facuta.

Pantofii prost potriviti pot impiedica cresterea si confortul normal al copilului. Medicii ortopezi pediatrii, spun ca incaltamintea rigida si stransa poate provoca deformari, slabiciune si pierderea mobilitatii.

 

  1. UTILIZARE USOARA

Noi, parintii, stim cat de importanta este cresterea copiilor nostri . Dar daca vrei cu adevarat sa te incadrezi in crestere, pantofii copilului tau ar trebui sa aiba o forma de dantela, velcro sau alt sistem de prindere, astfel incat sa se poata extinde pe masura ce picioarele cresc.

 

  1. CRESTERE RAPIDA

Deoarece picioarele lor mici cresc atat de repede, poate fi dificil sa stii momentul potrivit pentru a-i oferi copilului tau o noua pereche de pantofi. Pana la varsta de trei ani, picioarele unui copil mic vor creste aproximativ o jumatate de dimensiune la fiecare trei luni; de la trei la sase ani, aceasta creste la fiecare sase luni.

Este o idee buna sa verificati periodic pantofii copiilor dvs. pentru uzura. Modificari in partile laterale, talpile uzate si degetele de la picioare care se indoaie in sus sunt toate semne indicatoare ca este timpul pentru o actualizare.

 

  1. RESPIRABILITATE

Calitatea conteaza! Materialele de calitate, cum ar fi pielea si panza, vor absorbi transpiratia si vor mentine picioarele bebelusului mai reci si mai uscate in timpul jocului. Materialele potrivite vor reduce, de asemenea, disconfortul .

 

  1. FLEXIBILITATE

Daca talpile sunt prea rigide sau prea moi, picioarele copilului tau nu se vor dezvolta la fel de sanatos.Talpile de pantofi pentru copii ar trebui sa fie suficient de rezistente si groase pentru a proteja picioarele copilului dumneavoastra de durere si rani. Dar ar trebui sa fie si suficient de flexibile pentru a se putea indoi cu piciorul.

Pantofii cu talpa moale sunt ideali pentru joaca , in timp ce talpile mai rigide sunt bune pentru activitatea mai viguroasa a copiilor.

 

Perechea potrivita de pantofi nu va duce doar la imbunatatirea dezvoltarii picioarelor pentru copiii tai. De asemenea, va va oferi o incaltare mai usoara pentru copiii dumneavoastra.

 

La Littleshoes.ro, ne pasa de dezvoltarea copilului dumneavoastra. Consultati astazi gama noastra de pantofi de calitate si cumparati o pereche care va stimula cresterea copilului dvs.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate