5 secrete de frumusețe de la bunica. Cele mai bune măști și creme

SocialNews

Din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit diverse tehnici de înfrumusețare. Desigur, bunica ta ți-a povestit și cum și-au pregătit propriile măști și creme. Chiar dacă acum avem o varietate de produse cosmetice pe piață, putem folosi în siguranță ingrediente naturale.

Cele mai bune măști și creme de față pe care le foloseau bunicile

Știm cu toții că acum câteva decenii, când bunicile noastre erau încă tinere, nu existau produse cosmetice pe care să le poată folosi pentru frumusețe pe piață. Cu toate acestea, au găsit o variantă și și-au pregătit propriile creme și măști, care sunt făcute din ingrediente naturale pe care bunicele le aveau acasă.

Dacă v-ați săturat de produsele din magazin și doriți să folosiți măști naturale pentru a vă îngriji pielea sau pur și simplu nu doriți să cheltuiți bani pe produse cosmetice, iată ce puteți face.

  1. Dacă aveți pielea uscată și simțiți că niciuna dintre măștile de pe piață nu a obținut rezultatele scontate, puteți încerca unele naturale. Laptele se amestecă cu făină de porumb, iar apoi compoziția obținută se aplică pe față și pe gât. Lăsați-l să acționeze aproximativ 20 de minute. După aceea, spălați cu apă caldă.
  2. Pentru a obține o piele fină asemănătoare unui bebeluș, amestecați câteva linguri de lapte crud cu suc de lămâie. Aplicați compoziția pe față, gât și chiar decolteu. După 15 minute, clătiți cu apă caldă.
  3. O altă mască ideală pentru piele este o mască din lapte și miere. Se amestecă bine aceste două ingrediente și se aplică pe față, gât și umeri. Păstrați-l timp de 10 minute, apoi îndepărtați-l cu apă caldă.
  4. De asemenea, puteți amesteca ouăle cu miere și lămâie pentru a crea o față netedă, fără riduri, cu această compoziție.
  5. Uitați de crema de ochi, costă foarte mulți bani și s-ar putea să nu fie eficientă. Pentru a scăpa de cearcăne, folosește felii de castravete cât mai reci cu încredere.

Alte trucuri de frumusețe din ”cămara” bunicii

Din moment ce nu exista o cremă de față, în vremea bunicilor nu existau produse cosmetice pentru păr. Aceasta nu înseamnă că nu și-au îngrijit părul. Dimpotrivă, fotografiile vechi demonstrează că bunicile noastre sunt mândre de părul lor frumos.

Cum fac asta? Este simplu: folosesc și ingrediente de casă pentru a-și face părul. De exemplu, după spălare, își freacă părul cu bere timp de câteva minute și apoi îl clătește bine cu apă caldă. În acest fel, obțin părul matasos și strălucitor. Ceaiul de mușețel sau oțetul de mere sunt, de asemenea, utilizate pentru clătire.

În ceea ce privește îngrijirea buzelor, bunica a folosit glicerină, suc de petale de trandafir și mentă. Faceți o pastă din aceste ingrediente, păstrați-o la frigider peste noapte și aplicați-o pe buze dimineața.

Sursa: www.ciao.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate