Accident groaznic în Giurgiu, între două tiruri: Un şofer a murit ars de viu în propria cabină

SocialNews

Un şofer de TIR a murit ars, joi dimineaţă, după ce autotrenul la volanul căruia se afla a intrat în coliziune cu un altul, s-a răsturnat şi cabina a fost cuprinsă de flăcări. Accidentul s-a produs pe Drumul Național 5, în judeţul Giurgiu.

Accidentul în care au fost implicate un TIR încărcat cu peleţi şi unul care transporta cafea s-a produs pe DN 5, în zona localităţii Daia din judeţul Giurgiu, pe sensul de mers dinspre Bucureşti către Giurgiu. În urma impactului, unul dintre cele două autotrenuri s-a răsturnat, iar şoferul a rămas blocat în cabină, care a luat foc.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o cisternă, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două SAJ. Când au ajuns echipajele, tirul era răsturnat pe o parte, capul tractor ardea generalizat, iar conducătorul auto surprins în interior nu a mai putut fi salvat”, informează ISU Giurgiu.

Bărbatul decedat avea 59 de ani. Celălalt şofer implicat, în vârstă de 47 de ani, a fost monitorizat la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

Urmează ca poliţiştii să stabilească toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

content-imageSursa

  Ce face în timpul liber și ce mesaj transmite românilor
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment