Actorul Val Kilmer și-a filmat singur cele mai importante momente ale vieții, în ultimii 40 de ani

SocialNews

Celebrul actor american Val Kilmer își spune povestea de viață prin intermediul unui documentar care cuprinde momente semnificative din viața lui, surprinse pe camera video timp de 40 de ani. La recent încheiata ediție a Festivalului de Film de la Cannes, a avut premiera documentarul autobiografic „Val’, care conține înregistrări personale făcute de actor ultimele patru decenii.

Producția „Val’, realizată de Amazon, este un portret al actorului de 61 de ani, a cărui carieră a înregistrat multiple urcușuri și coborâșuri, însă cel mai frapant aspect este vocea lui Kilmer, transformată într-un gâjâit aproape de neînțeles din cauza tratamentului pentru cancerul în gât, urmat în ultimii ani.

Chiar dacă nu și-a încheiat cariera încă – actorul va reveni pe marile ecrane în toamnă, în mult așteptata continuare „Top Gun: Maverick’, documentarul arată un Val Kilmer care pare umbra propriei persoane, scrie france24.com. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate