Actriță de telenovele, răpusă de cancer. Mesajul sfâșietor de pe patul de spital, cu câteva zile înainte să moară

SocialNews


Actrița și modelul columbian Alejandra Villafane s-a stins din viață la doar 34 de ani. Familia este cea care a făcut anunțul dureros!

Alejandra Villafane, o cunoscută actriță columbiană, a murit la vârsta de 34 de ani, după ce mai bine de un an s-a luptat cu o boală incurabilă. În mai 2022, ea a fost diagnosticată cu un cancer agresiv. Deși a suferit mai multe intervenții chirurgicale și tratamente de chimioterapie, din păcate, ea a decedat în urmă cu puțin timp.

Alejandra Villafane, una dintre cele mai apreciate actrițe columbiene, a decedat după ce s-a luptat cu cancerul. Din păcate, eforturile medicilor de a o salva nu au funcționat, iar tânăra de 34 de ani s-a stins din viață pe 21 octombrie. Vezi AICI ce mesaj sfâșietor a scris de pe patul de spital, cu doar câteva zile înainte să moară.

Articolul Actriță de telenovele, răpusă de cancer. Mesajul sfâșietor de pe patul de spital, cu câteva zile înainte să moară apare prima dată în Ciao.ro.


Source link

  Bulgaria suspendă importul de seminţe de floarea soarelui din Ucraina
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment