Acuzațiile unei mari campioane din România sunt ignorate complet de autoritățile statului!

Laura

Felicitări din suflet, Ana Maria Popescu! O victorie pe care o meritai, un argint muncit cât un aur, la doar un punct de acesta! Aceasta este realitatea lumii sportului, clipe şi puncte fac diferenţa, uneori pe nedrept. În ochii noştri, argintul tău străluceşte atât de puternic, încât ne aduce lacrimi de bucurie. Îţi mulţumesc, îţi mulţumim şi te iubim!”, a notat Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, pe Facebook.

Marea campioană la spadă, Ana Maria Popescu a declarat, sâmbătă, că speră ca argintul obţinut la Tokyo să fie suficient cât să asigure un „buget de bun simţ pentru scrima românească„.

„(…) Sper ca medalia asta să cântărească suficient, cât să asigure un buget de bun simţ pentru scrima românească”, a declarat sportiva imediat după concurs, pentru TVR.
Această declarație, pentru care o felicităm pe Ana Maria Popescu, ar fi trebuit să fie urmată măcar de un comentariu foarte scurt, pe care actualul ministru ar fi trebuit să îl publice tot pe Facebook.

Cu toate acestea, din păcate nimeni nu sancționează un astfel de comportament în momentul de față.

Lipsă de interes sau rea intenție din partea oficialilor unui minister foarte important? Toți campionii României sunt nemulțumiți de ani de zile de viciile administrative din domeniul sportului! Cu toate acestea, nimeni nu face nimic nici atunci când este vorba despre Jocurile Olimpice, o competiție foarte importantă!

 

                                                                                                Sursa – www.stiripesurse.ro

                                                                              Sursa fotografiilor – www.digisport.ro

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate