Adauga atmosfera curtii tale cu straturi de lumina

SocialNews

Aici la Classlights ne dorim sa va facem noptile de vara sa dureze mai mult. Este vorba despre a va bucura de curtea dumneavoastra la amurg, cand sunteti cu familia si prietenii. Daca doriti sa creati un mediu primitor in zona de luat masa din gradina, unul care sa fie propice pentru conversatii lungi, rasete si amintiri, iluminatul este o componenta cheie care nu poate fi trecuta cu vederea.

Iluminatul este probabil ultimul lucru de pe lista ta de prioritati la urma urmei, conteaza si locul in care stai. Cu toate acestea, iluminatul merita luat in considerare si planificat, altfel oaspetii dvs. pot fi lasati in intuneric sau pot migra inapoi in interior din cauza lipsei de atmosfera exterioara.
Astazi, spatiile noastre de locuit in aer liber sunt o extensie a interioarelor. Nu este surprinzator, multi dintre noi aspira sa ofere teraselor acelasi stil si intentie de design pe care le vedem online si dorim sa oglindim designurile pe care le cream in interioarele noastre.

Classlights lumini pentru un aspect stratificat

Desi schemele de iluminare exterioara sunt diferite, principiile lor de baza sunt aceleasi cu cele ale iluminatului interior. Acestea includ stratificarea optiunilor de iluminare, echilibrarea luminii si intunericului si evidentierea celor mai bune parti ale spatiului dvs. exterior .Lumina ar trebui sa provina din mai multe surse ,nu doar dintr-un obiect foarte luminos. O singura sursa de lumina cu lumen mare poate fi dura si coplesitoare; poate nici macar sa nu fie sigura daca un oaspete orbeste si apoi incearca sa se miste.
Iata 5 tipuri de iluminat pe care ati putea sa le luati in considerare ca parte a schemei de iluminare a terasei
1) Lumini suspendate
Lampile de exterior supradimensionate, cum ar fi lumina de suspendare Orbital, sunt o modalitate perfecta de a face o declaratie deasupra unei zone de luat masa. Asigurati-va ca alegeti o lumina reglabila, astfel incat luminozitatea pandantivului sa poata fi redusa pentru a crea o stare de spirit intima.
2) Spoturi pentru exterior
Aceste aplice sunt folosite pentru a evidentia elemente arhitecturale si decorative, cum ar fi sculpturile, elementele de gradina, cum ar fi fantanile si iazurile, precum si frunzisul atractiv.
3) Lumini de perete
O sursa de lumina subtila, cum ar fi lumina de perete , ajuta la adaugarea de simetrie si creeaza o raspandire minunata de lumina pe peretele proprietatii tale.
4) Lampe de podea
Acestea nu mai sunt doar pentru interiorul casei, deoarece lampile de podea sunt din ce in ce mai folosite pentru a aduce confort spatiilor de adunare. Daca scopul tau este sa creezi un „lounge” in aer liber sau confortabil, o lampa de podea este cea mai buna solutie.
5) Iluminat punte si cai
Acest iluminat asigura siguranta oaspetilor tai cand se deplaseaza dintr-o parte a gradinii in cealalta. Iluminatul perimetral poate oferi, de asemenea, un sentiment de profunzime pe gazon sau poate ilumina un spatiu de jocuri sau activitati. Alegeti iluminarea indreptata in jos pentru a nu contribui la stralucirea cerului.

Descoperiti aici colectia completa de iluminat pentru exterior si interior in magazinul Classlights.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate