Afecțiunea care l-a răpus pe românul cu cea mai mare pensie!

Laura

Gheroghe Bălășoiu a încetat din viață la vârsta de 77 de ani. Despre acesta presa a scris că a avut cea mai mare pensie din România, de aproximativ 78.000 de lei.

Potrivit informațiilor recente, acesta a decedat în propria casă din județul Argeș, din cauza unei afecțiuni grave de pancreas.

Gheorghe Bălășoiu a lucrat în magistratură încă de pe vremea comuniștilor și a fost șeful Penitenciarului Colibași. Înainte de a ajunge la pensie, acesta s-a încadrat ca procuror la Curtea de Apel Pitești. Această funcție a detinut-o până în momentul pensionării sale, mai precis până în anul 2005.

A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea.

Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani. Ce a făcut cu ei? Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii.

Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii”, a spus o persoană din anturajul bărbatului.

Sursa – www.fanatik.ro

Sursa fotografiilor – www.cancan.ro și www.redactia.roShare this Article
servere vps gazduire web servere dedicate