AFLA CUM PARFUMUL EMIRATENOTE ITI SCHIMBA STAREA DE SPIRIT

SocialNews

Puteti folosi parfumuri pentru situatii speciale, dar puterea parfumului este mai mult decat atat. Simtul olfactiv este mai sensibil decat gustul. Si datorita receptorilor din nasul nostru, care trimit semnale catre creier, mirosurile placute pot ajuta la ameliorarea anxietatii, la obtinerea unui somn sanatos si sa te faca sa pari mai atractiv.

Parfumul tau poate afecta si modifica starea de spirit atat a ta cat si a celor din jur. Nu numai ca parfumul afecteaza starea de spirit, dar va poate imbunatati, intr-adevar, performanta si comportamentul la munca, in moduri diferite.

Anumite parfumuri pot declansa anumite sentimente si emotii pentru diferite persoane. Anxietatea  poate fi gestionata prin parfumuri. Uleiurile pe care le folositi sunt lemn de lavanda si cedru. Primul poate fi foarte relaxant, iar cel de-al doilea este de sabilizare.

Parfum de mosc de vanilie

Toata lumea are zile mai neplacute. Dar, puteti alunga cu usurinta acest sentiment cu acest gen de parfum. Parfumurile cu note puternice de citrice  alunga sentimentele de depresie. Un parfum bun este compus din note care sunt concepute pentru a directiona aceste emotii. Unele, cum ar fi lemnul de santal, trezesc senzatii de calm, in timp ce altele, cum ar fi parfumul de vanilie, te pot lasa sa te simti cald si senzual.

Moscul este o nota de baza populara in parfumurile moderne. Parfumurile curate si proaspete de ulei de mosc sunt perfecte pentru purtarea zilnica.Parfumul de mosc de vanilie este conceput pentru a-l face pe purtator sa se simta senzual. Puteti aplica parfumul proaspat si dulce de vanilie inainte de o intalnire pentru a va imbunatati puterea de seductie. Puteti folosi parfumul de mosc de vanilie imediat dupa dus pentru o aroma inaltatoare sau pentru atunci cand aveti nevoie de o senzatie dulce si racoritoare.

Alege parfumurile originale din Dubai, din magazinul nostrum Emiratenote.ro

Parfumul actioneaza ca un catalizator al starii tale de spirit. La Emiratenote.ro, oferim o gama larga de parfumuri cu ulei de mosc. Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cea mai buna colectie de parfumuri originale din Dubai.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate