Alexandru Nazare – „Nu am motive să îmi înaintez demisia!”

Laura

Președintele României, Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul privind revocarea Ministrului de Finanțe, Alexandru Nazare. Acesta a fost revocat de către Florin Cîțu, șeful Guvernului României.  După revocarea sa, Alexandru Nazare a declarat următorul lucru:

I-am spus prim-ministrului că nu am motive întemeiate să îmi înaintez o demisie.(…). Mi-am făcut treaba, am rezultate vizibile, apreciate chiar de el de multe ori şi reflectate în evaluările instituţiilor internaţionale. I-am spus premierului că stăm bine cu execuţia bugetară şi că nu am motive întemeiate să îmi înaintez o demisie. Am considerat că este înţelept ca în această perioadă să îmi menţin neutralitatea politică, prin prisma poziţiei de ministru al Finanţelor

,a afirmat Alexandru Nazare, joi pentru Antena 3.

De asemenea, șeful statului a semnat decretul prin care premierul Florin Cîțu a fost desemnat ca ministru interimar al Finanțelor. Conform declarațiilor premierului României, Alexandru Nazare a avut posibilitatea să își prezinte demisia, însă a refuzat, optând pentru varianta revocării.


Sursa –  www.stirileprotv.ro

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate