Alimente cu efect diuretic! Sunt recomandate și în curele de slăbire, spun specialiștii!

SocialNews

Scorțișoara

Este un condiment care ajută la anularea poftei de dulce. Întărește sistemul imunitar și are și rol detoxifiant! Dacă aveți picioarele umflate și pungi sub ochi, un pahar cu apă fierbinte în care ați pus o linguriță de scorțișoară, poate elimina retenția de apă, cu succes!

Ceaiul de lămâie

Lămâia sau ceaiul de lămâie ameliorează balonarea, previne infecțiile tractului urinar și ajută la emiminarea toxinelor din sistemul digestiv. Este foarte bogată în Vitamina C și potasiu și are rol benefic pentru sistemul imun.

Morcovii

Conțin multe vitamine și antioxidanți care determină o bună detoxifiere a organismului. De asemenea, sunt bogați în Vitamina A și E, două vitamine importante pentru sănătatea vederii.

Ghimbirul

Atât ghimbirul proaspăt cât și ceaiul de ghimbir sunt utile pentru reglarea tranzitului intestinal, pentru balonare, pentru eliminarea gazelor și pentru a preveni constipația. Mai mult decât atât, ghimbirul este un foarte bun diuretic.

Țelina

Este o legumă care conține o substanță numită cumarină. Ea reduce tensiunea arterială și curăță vasele de sânge foarte bine. Ameliorează cu succes constipația, balonarea și eliminarea toxinelor din organism. Are și un foarte bun efect diuretic.

Pepene roșu

Merișoarele

Sunt fructe bogate în Vitamina C și în antioxidanți. Sucul de merișoare este recomandat a fi consumat în infecțiile urinare. Are, de asemenea, efect diuretic foarte bun!

Pătrunjelul

Pătrunjelul este și un foarte bun medicament, pentru cei care nu au știut până acum acest lucru. Este un bun diuretic și este indicat pentru persoanele care nu pot lua medicamente diuretice.

Castraveții

 Castraveții conțin foarte multă apă și acid cofeic. Această substanță ajută mult la eliminarea apei din organism. Foarte importantă este capacitatea lor de a elimina acidul uric din organism. Au puține calorii și sunt recomandați pentru persoanele care doresc sa slăbească.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate