Alin Oprea i-a făcut un cadou „în lacrimi” de ziua logodnicei sale, care a surprins-o! Ce mesaj i-a transmis lui Medanei

SocialNews

De când a cunoscut-o pe Medana, Alin Oprea o cufundă în bucurii și petreceri! Pe chipul artistului este întotdeauna un zâmbet, iar fericirea se citește de pe chipul lui. Imediat după ziua de naștere și 50 de ani, Alin a avut un motiv să sărbătorească.

După ce Medana a sărbătorit pentru el pe scenă, la un concert important pentru el, a venit rândul ei. Alin i-a oferit un cântec pe banda rulantă a concertului și a sărbătorit-o într-un mod grozav pe 10 decembrie. Fotografia celor doi vorbește de la sine!

Dacă mi-ați cunoaște sufletul, ați ști că și-a găsit jumătatea. Dacă mi-ați asculta inima, ați auzi că ea bate în ritmul dragostei. Dacă m-ați putea atinge, ați simți cât de fierbinte este flacăra iubirii. La mulți ani binecuvântați, Medana, înger cu suflet de copil. Ești totul pentru mine”, i-a mărturisit public Alin Oprea.

Medana: ”Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine”

Acești doi îndrăgostiți care au pretins că sunt soți, deși nu suntem siguri dacă sunt căsătoriți în secret, au o dragoste de poveste. De când s-au cunoscut, totul le-a mers bine și nu s-au săturat de gesturi și declarații romantice. Arată că dragostea și relația lor sunt mai bune ca niciodată.

Se pare că nici Medana, jumătatea perfectă a lui Alin Oprea nu se lasă mai prejos. Și ea se întrece cu iubitul său în mărturisiri și declarații.

Dacă ești piatră, fii magnet. Dacă ești plantă, fii simțire. Dacă ești om, fii iubire. Așa că eu aleg să răspund iubirii voastre cu iubire, prețuire și recunoștință pentru toată dragostea pe care mi-ați oferit-o ieri și care mi-a umplut sufletul de bucurie. Cuvintele nu pot exprima emoția trăită de mine, dar vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele și pentru felul în care mă răsfățați și alintați. Și cum locul meu preferat se află în inima bărbatului iubit, eu vă doresc tuturor să aveți parte doar de IUBIRE și apreciere din partea omului drag!”, a spus, la rândul ei, Medana.

Sursa: Ciao

TAGGED: , ,
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate