Americanii atacă puternic în Yemen: erau o amenințare iminentă

SocialNews

Armata Statelor Unite a efectuat luni un atac împotriva a două vehicule de suprafaţă explozive Houthi fără echipaj în Yemen, a declarat Comandamentul Central al SUA, potrivit CNN, informează News.ro.

Vehiculele „reprezentau o ameninţare iminentă” la adresa navelor marinei americane şi a navelor comerciale din regiune, a precizat CENTCOM într-un comunicat.

„La 5 februarie, la aproximativ 15:30 (ora Sanaa), forţele Comandamentului Central al SUA au efectuat un atac în legitimă apărare împotriva a două vehicule de suprafaţă explozive Houthi fără echipaj,” a precizat CENTCOM.

Houthi, susţinuţi de Iran, care au declarat că atacurile lor asupra transportului maritim global în Marea Roşie sunt un răspuns la războiul Israelului din Gaza, au promis că recentele lovituri americane nu vor rămâne fără răspuns.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate