Anais, fiica jurnalistului Christian Sabbagh a apărut în cel mai nou clip al Lorennei

SocialNews

Anais, fetița în vârstă de numai 4 ani a jurnalistului Christian Sabbagh, a fost o adevarată vedetă a filmărilor realizate pentru videoclipul Păpușa a cântăreței Lorenna.

Cântăreața a lansat o nouă melodie în al cărei videoclip apar în special “păpuși”. Acesta este chiar numele hit-ului.
Una dintre ele este chiar Anais, fiica jurnalistului Christian Sabbagh, care pare să se fi obișnuit atât de bine cu camerele și filmările încât părinții se gândesc să îi îndrume pașii către o carieră în televiziune.
“Când vine vorba despre copiii mei mă cuprinde un sentiment pe care doar un părinte îl poate înțelege! Nu sunt genul de om laudăros, însă am câteva “comori” cu care chiar mă mândresc teribil! Și nu că sunt ai mei, dar chiar am cu ce…. Acum ceva vreme mă mândream cu diplomele fetiței mele Anais, de doar 4 anișori, diplome care arată doar o mică parte din inteligența cu care a fost înzestrată. Acum vin să completez tabloul prințesei mele cu ceea ce cu toții ați văzut și știți, cu faptul că, pe lângă inteligență și acel “ceva” al ei, Anais este și foarte frumoasă și talentată”, a declarat pentru Observatorul Prahovean, jurnalistul Christian Sabbagh.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
1 Comment
servere vps gazduire web servere dedicate