Anamaria Ferentz și-a întâlnit jumătatea! Artistul s-a mutat la fermă și acum are 7 copii!

SocialNews

Anamaria Ferentz are un motiv întemeiat să părăsească Los Angeles și să se mute în Oregon. A întâlnit jumătate din el, așa că sacrificiul final merită! Vedeta a cunoscut un om de afaceri american, iar visul ei a fost alături de el.

Ferentz părea foarte fericită acum, iar chipul îi era strălucitor, pentru că găsise pacea interioară la care visase mereu. În plus, iubitul ei i-a arătat cât de mult o prețuiește și i-a oferit o super vacanță la New York de ziua ei.

CIAO.RO are primele declarații are artistei despre noua sa relație. Care este la început de drum, dar deja destul de stabilă și frumoasă.

Suntem împreună de 7 luni, îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune. Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu.

Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit. Ne-am bucurat împreună și de o escapadă la New York, de ziua mea, și m-am bucurat foarte tare că am revăzut cu această ocazie orașul meu preferat!”, a mărturisit Anamaria Ferentz pentru Ciao.ro.

„Mi-am dorit copii dintotdeauna”

Cum a ajuns Ferentz să se mute la o fermă din America? Dintr-o dată s-a văzut în natură, acolo unde și-a dorit să trăiască. Dar și cu mulți copii alături pentru că partenerul său de viață are 7 copii.

Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate…unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!

De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort  Așa că ai grijă ce îți dorești!”, ne-a povestit Ferentz cu zâmbetul pe buze!

Din mijlocul nebuniei din Los Angeles m-am mutat izolat în Bel Air pentru 1 an și apoi și mai izolat m-am mutat la prietenul meu, în Oregon, la fermă cum spun americanii… dar nu e fermă cu animale, e doar denumirea pentru că e mult  teren,  singurul animal e Supai și nici el, că e al 8-lea copil și cel mai răsfățat! E frumos cu casă plină, abia aștept să mergem cu toții în vacanță de Crăciun, la munte la zăpadă, inclusiv Supai bineînțeles! Va doresc tuturor un Crăciun plin de veselie în case dar și în suflete!”, a ținut să precizeze Anamaria Ferentz exclusiv pentru Ciao.ro!

Sursa: Cioa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate