Anca Todoni și Andreea Mitu, învinse în primul tur la Transylvania Open

SocialNews

Jucătoarele române de tenis Anca Todoni şi Andreea Mitu au pierdut meciurile susţinute, marţi, în prima rundă a turneului Transylvania Open, singurul de nivel WTA 250 din România şi dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, în BT Arena din Cluj-Napoca.

Anca Todoni (19 ani, 230 WTA), beneficiara unui wild card, a fost întrecută de rusoaica Erika Andreeva (19 ani, 112 WTA), venită din calificări, cu 6-3, 6-4, după o oră şi 39 de minute, potrivit Agerpres.

Todoni a încheiat cu 5 aşi, iar Andreeva a reuşit 6, dar românca nu a reuşit să transforme niciuna din cele patru mingi de break create.

Andreea Mitu (32 ani, 216 WTA), care a primit şi ea o invitaţie, a fost învinsă de letona Anastasija Sevastova (33 ani, 656 WTA), cu 6-2, 6-3, după o oră şi 27 de minute.

Românca a comis nu mai puţin de 9 duble greşeli în acest meci.

În alt meci, campioana en titre, germanca Tamara Korpatsch (28 ani, 77 WTA), a fost învinsă în prima rundă de rusoaica Elina Avanesian, a şasea favorită, cu 6-4, 7-6 (7-3).Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate