Andreea Esca, probleme cu resortul în care a investit sute de mii de euro. Ce pățit un turist care s-a cazat acolo

SocialNews

Andreea Esca (50 de ani) are o carieră de succes în lumea televiziunii. O cunoaște o țară întreagă de la ProTV, acolo unde, în fiecare zi prezintă cele mai importante subiecte ale zilei. Puțini sunt cei care știu însă că vedeta are o pensiune în Porumbacu de Sus, județul Sibiu. Recent, i-a trecut pragul un turist român care nu a fost deloc mulțumit de servicii.

În urmă cu câțiva ani, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au decis să investească o sumă considerabilă într-un complex de căsuțe. Cei doi au recondiționat resortul de vile rustice pentru turiștii din toată lumea.

Astfel, cei care vor să se relaxeze într-un colț de natură și să se cazeze într-una dintre locațiile vedetei de la ProTV pot vizita satul Porumbacu de Sus din județul Sibiu. În ceea ce privește prețurile, turiștii trebuie să scoată din buzunar pentru o singură noapte suma de 700 de lei.

Ce a pățit un turist la pensiunea Andreei Esca

În urmă cu doar câteva săptămâni, un turist român s-a cazat la pensiunea știristei, însă a fost total dezamăgit de ce a găsit în interior. Deși peisajele din jur au reușit să îl cucerească, bărbatul a explicat faptul că nu se aștepta să găsească asemenea condiții în vilă. Păr, praf, șoareci și carii de lemn sunt câteva dintre problemele pe care acesta le-a întâmpinat.

Bărbatul a publicat un mesaj dur

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele(păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie pentru a face curat (total anormal). Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi (am găsit doar unul lângă cuptor). Din cauza oamenilor care lucrează aici (și aici mă refer la curățenie, care e primordială pentru oricine, nu numai pentru o familie cu copii), nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Da, este frumos exteriorul, cu căsuțe vechi și colorate, însă nu pot să înțeleg notele mari pe care le au având în vedere ce am găsit aici.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii).

Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul în mediul online.

  Un incediu de vegetație atinge zone locuite în Dolj
Mesajul publicat de turist

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment