Andreea și Cabral Ibacka sunt în vacanță în Grecia!

Laura

Cei doi au hotărât să își petreacă vacanța de vară în Mykonos, Grecia. Andreea Ibacka este gravidă în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Aceasta a decis să se fotografieze în vacanță și să posteze pozele pe Instagram. În foarte scurt timp, Andreea a strâns mii de aprecieri din partea admiratorilor săi, bineînțeles.

La emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, soția lui Cabral Ibacka a povestit despre momentul în care a aflat că este mămică pentru a doua oară. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că a avut un adevărat șoc în momentul când a văzut rezultatul testului de sarcină.

 

A fost un anunț în sensul nostru caracteristic pentru că nu ne luăm foarte în serios în general și atunci facem și haz de necaz (…). Colegii mei din serial și producția știau deja, erau anunțați și se pregăteau în sensul acesta (…).

Într-o sâmbătă dimineață, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată… Inițial, el s-a amuzat, a zis: Bine, bine, lasă (…) că tu ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori. Și am zis OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, spus Andreea Ibacka.

Le dorim să fie fericiți împreună și să aibă copii frumoși și sănătoși!Sursa – www.ciao.ro

Sursa fotografiilor – www.ciao.ro și www.protv.roShare this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate