Andreea Tonciu, prima vedetă confirmată a concursului „Survivor” de la Pro TV!

SocialNews

Brunetă își va testa limitele în cel mai dur joc sportiv care va fi difuzat pe Pro TV! Andreea Tonciu a devenit astfel prima vedetă confirmată dintre supraviețuitori.

Pro TV are acum un reality show „Survivor Româniar”, care a fost cooptat din Kanal D cu tot prezentatorul Daniel Pavel. Vedeta nu a fost încă anunțată, dar CIAO.RO a găsit în exclusivitate prenumele pe listă! Se pare că Andrea Tangqiu va intra oficial în acest joc încărcat de obstacole, în care va fi testată.

Recent, printre viitorii concurenți au fost vehiculate numele mai multor voci. De exemplu, actorul Adrian Nadia, care tocmai a terminat filmările serialului „Vlad”, sau Otilia Bilioneira și Marian Drăgulescu. Acesta din urmă a mai participat la alte reality show-uri, precum „Ferma Vedetelor” sau „Asia Express”.

Există, de asemenea, zvonuri că Antonia, Alex Villa și Dorian Popa au primit și ei invitații pentru a participa la cel mai dur reality show filmat în Republica Dominicană.

Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil!

Regulile spectacolului Survivor sunt clare! Concurenții sunt împărțiți în două triburi și luptă în fiecare zi pentru imunizare și alte provocări de bunăstare. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă este forțată să-și elimine unul dintre membrii săi. Acesta este un joc greu, cu un singur supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.

Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV declară: ”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”. 

sursa: Ciao.Ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate