Antena 1 a anunțat data premierei „Prețul cel bun”. Când începe quiz show-ul prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu?

Laura

Quiz show-ul „Prețul cel bun’, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, va avea premiera într-o zi de luni, pe 6 septembrie, la Antena 1. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun’ („The Price is Right’) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate. Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase. Citește tot articolul aici……

 
Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate