Anthony Fauci spune că vaccinul în două doze de la Moderna nu are niciun efect asupra tulpinii sud-africane

SocialNews

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase, a declarat miercuri că programul de vaccinare în două doze din serul Moderna a „redus semnificativ” efectul de neutralizare anti-COVID-19 al noii variante de coronavirus Omicron. ) Potrivit Reuters, în Statele Unite.

Cu toate acestea, Fauci, care a vorbit la conferința de presă de la Casa Albă, a adăugat că doza de „amplificator” de ser Moderna induce activitate de neutralizare, „la un nivel potrivit pentru neutralizarea Omicron”.

La același briefing, Rochelle Walensky, directorul Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), a declarat că varianta Omicron are o rată mare de reproducere, dublând infecțiile aproximativ la fiecare două zile.Fă-o mai contagioasă decât Delta.

Acesta din urmă este încă dominant în Statele Unite, dar procentul de infecții cu Omicron este în creștere. Pfizer și BioNTech au anunțat săptămâna trecută că vaccinul lor împotriva COVID-19 este eficient împotriva Omicron atunci când este administrat în trei doze.

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate