Aparatură minim invazivă de ultimă generaţie, în dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău

SocialNews

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a achiziţionat, recent, aparatură minim invazivă de ultimă generaţie pentru tratarea unor afecţiuni urologice, precum litiaza urinară sau adenomul de prostată, unitatea sanitară fiind printre puţinele din Transilvania care deţine această tip de aparatură, potrivit Agerpres.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean din Zalău, investiţia a fost făcută de către Consiliului Judeţean Sălaj, fiind vorba de un laser ultraperformant Cyber Ho – Quanta System şi o platformă de insuflare AIRSEAL pentru laparoscopia tridimensională.

Reprezentanţii unităţii medicale menţionate precizează faptul că procedurile realizate cu ajutorul acestor aparate sunt mult mai eficiente şi mai sigure pentru pacient.

„Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău asigură pacienţilor servicii medicale de ultimă generaţie, la cele mai înalte standarde pentru întreaga patologie benignă şi malignă din sfera urologică”, se mai arată în postarea menţionată.Sursa

  Un tată și-a ucis fiul cu mai multe lovituri de cuțit
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment