au depistat un filon de autorizații false de construcție. Se produce agitație mare în piața imobiliară

SocialNews

Poliţiştii şi procurorii din Timiş au făcut, miercuri, percheziţii într-un dosar care vizează eliberarea unor autorizaţii de construire susceptibile a fi false. Una dintre descinderi a avut loc la Primăria Ghiroc, unde ar fi vizată arhitecta şefă.

”La data de 4.10.2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice-I.P.J Timiş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară la sediul unei instituţii din Giroc, la sediul unei societăţi comerciale şi la domiciliul unei persoane fizice”, a transmis, miercuri, IPJ Timiş.

Sursa citată a precizat că activităţile fac obiectul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane.

”Percheziţiile au fost efectuate în scopul identificării înscrisurilor privitoare la eliberarea unor autorizaţii de construire, susceptibile a fi false. În urma efectuării celor 4 percheziţii, au fost identificate şi ridicate înscrisuri, precum şi dispozitive electronice folosite la comunicarea şi stocarea de date informatice, care pot constitui mijloace de probă în cauză”, a mai transmis sursa citată.

 Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate