Au început înscrierile pentru un nou sezon MasterChef România

SocialNews

Au început înscrierile pentru un nou sezon MasterChef România la Pro TV. Cei care au peste 18 ani, sunt pasionaţi de gătit sunt invitaţi să se înscrie la show-ul de cooking pe site-ul: inscrieri.protv.ro, potrivit news.ro.

Provocări culinare, tensiune, momente pline de emoţie şi farfurii care-i vor lăsa cu gura căscată pe chefi – acestea sunt doar câteva dintre elementele cheie pe care le va avea MasterChef România.

„MasterChef este formatul original de televiziune, cel mai de succes, care a creat o revoluţie culinară în toată lumea, inclusiv în România. Este show-ul care a transformat milioane de telespectatori de pe tot globul în pasionaţi de mâncare şi ne-a inspirat să experimentăm în propriile bucătării. Suntem bucuroşi că putem anunţa astăzi începerea procesului de pre-producţie pentru noul sezon MasterChef, pe care telespectatorii îl aşteaptă cu nerăbdare”, a spus Antonii Mangov, Programming Director Pro TV.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate