Aur pentru Franţa în proba de ştafetă mixtă la Europenele din Olanda

SocialNews

Franţa a obţinut medalia de aur în proba de ştafetă mixtă, joi, la Campionatele Europene de ciclism, la Emmen, în Olanda, argintul revenind Italiei, iar bronzul Germaniei, transmite L’Equipe, potrivit Agerpres.

Vicecampioană mondială în luna august, echipa Franţei, în componenţa Remi Cavagna, Bruno Armirail, Benjamin Thomas, Audrey Cordon-Ragot, Cedrine Kerbaol şi Juliette Labous, a încheiat de această dată pe primul loc, graţie evoluţiei celor trei cicliste, fiind cronometrată în 44 min 23 sec 72 /100 pe un circuit de mai puţin de 20 de kilometri.

Italia (Edoardo Affini, Mattia Cattaneo, Matteo Sobrero, Elena Cecchini, Vittoria Guazzini, Soraya Paladin) a avut o întârziere de 5 sec, iar Germania (Miguel Heidemann, Jannik Steimle, Maximilian Richard Walscheid, Lisa Klein, Franziska Koch, Mieke Kroger) a sosit la 23 sec.

Pentru Franţa a fost prima medalie de aur în această probă.

Elveţia, campioana mondială en titre, s-a mulţumit cu locul 6, penalizată de absenţa lui Stefan Kung, ce a suferit o căzătură spectaculoasă miercuri în proba de contratimp.Sursa

  Naţionala U21 nu a mai câştigat de un an şi 7 luni, trebuie să oprim această serie negativă
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment