Bărbat de 45 de ani, decedat în urma unui incendiu

SocialNews

Un bărbat de 45 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu izbucnit marţi la o locuinţă din comuna buzoiană Merei, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, o persoană în stare de inconştienţă fiind extrasă din imobil.

„Pompierii buzoieni intervin în acest moment pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Izvoru Dulce, comuna Merei. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, în sprijin fiind dislocată şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la locuinţă pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, în interior fiind identificată o persoană inconştientă”, a transmis ISU Buzău.

Ulterior, bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani a fost declarat decedat.

„Persoana de sex masculin a fost declarată decedată de către echipajul SAJ prezent la locul evenimentului”, informează ISU Buzău.

La acest moment nu se cunoaşte cauza probabilă a incendiului, urmând a fi stabilită ulterior, în urma unei anchete.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate