Bat clopotele de nuntă? Ben Affleck, surprins uitându-se la inele, la Tiffany

SocialNews

Ben Affleck (49 de ani) a fost surprins, zilele trecute, în timp ce analiza mai multe inele la celebrul magazin Tiffany, în Los Angeles. În urma acestor informații au început să apară, inevitabil de altfel, zvonuri conform cărora actorul s-ar pregăti să o ceară de nevastă pe Jennifer Lopez.

Îmbrăcat lejer, într-un tricou gri deschis și blugi, Affleck era însoțit de mama sa Chris Anne Boldt și fiul său Samuel și cei trei au petrecut ceva timp la vitrinele cu inele.

Vizita la Tiffany vine la două zile după ce vedeta din Justice League și iubita sa, Jennifer Lopez (52 de ani), au fost într-o vacanță la Magic Castle, în Los Angeles. Cuplul a fost însoțit de către cei trei copii pe care Affleck îi are cu fosta soție Jennifer Garner, Violet(15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani) și gemenii lui Jennifer Lopez, Emme și Max în vârstă de 13 ani, pe care cântăreața îi are cu fostul soț, Marc Anthony. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate