Bătaie generală a ultimului amical al lui U Craiova în 1948! Adi Mutu nu are de ales decât să plece

SocialNews

Scandalul ultimului meci amical al U Craiova în tabăra slovenă din 1948-Adrian Mutu a scos echipa de pe teren după violență.

Meciul împotriva echipei Ligii Serbiei FK Radnicki Nis a fost întrerupt în minutul 55 după ce jucatorii ambelor echipe au inceput să se bată.

”Din cauza atitudinii nesportive, două faulturi repetate, dure, la interval scurt, comise de jucătorii sârbi, Mutu a decis să scoată echipa de pe teren!”

, a explicat Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, pentru gsp.ro.

De asemenea, sârbii nu au oferit detalii despre meciul amical suspendat. Interesant este faptul că mass-media din țările vecine a publicat cronica jocului, iar jocul s-a încheiat cu un scor de 0-0 după 90 de minute.

Fostul internațional belgian Luis Cavanda (, care era a fost coechipier cu Ștefan Radu la Lazio, a jucat și el pentru noua echipă promovată.

Fundașul de 30 de ani a jucat pentru Standard Liège ultima oară până în mai 2020.

Echipa de start a lui U Craiova 1948 : Mogoșanu – Cavanda, Machado, Kovacic, Huyghebaert – Pop, Asamoah, Albu – Bauza, Bălan, Răducanu 

Sursa: www.digisport.ro

TAGGED: ,
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate