Beneficii ale luminilor LED pentru baie oferite de Classlights.ro

SocialNews

Lampile cu LED folosesc o tehnologie de iluminare care utilizeaza o sursa de lumina cu semiconductori cu doua fire. Iluminarea cu LED este considerata a fi superioara altor surse de iluminat datorita luminozitatii sale, impactului mai mic asupra mediului si duratei lungi de viata. Foarte des folosit in bai, iluminatul cu LED pentru baie prezinta multe  avantaje.

Un avantaj principal al luminilor LED pentru baie este siguranta. Deoarece aceste  lumini folosesc o tensiune mai mica, ele sunt mai rezistente in fata deteriorarii cauzate de apa si abur. Acest lucru are ca rezultat o mai buna siguranta fata de socuri electrice.

 Aceste lumini pot oferi cu usurinta un serviciu de cel putin aproximativ 30.000 de ore, ceea ce este semnificativ mai mare decat orice alt tip de iluminat. Prietenos cu mediul

Iluminatul LED nu contine mercur sau plumb si, prin urmare, este ecologic. Tehnologia reduce emisiile de gaze cu efect de sera si contribuie pozitiv la mediu.

Consumul redus de energie al becurilor LED inseamna, de asemenea, economii mai mari. Exista, in general, o scadere cu 50 pana la 80 la suta a facturilor de energie electrica, odata ce iluminatul LED a fost instalat. Corpurile de fixare sunt destul de durabile si nu trebuie schimbate frecvent, rezultand mai multe economii.

Baia este un loc de relaxare, unde scapam de stresul zilei. Luminile LED pentru baie pot fi modificate pentru a schimba culorile, iar unele corpuri de iluminat permit, de asemenea, diminuarea luminii in functie de cerinte. Cu ajutorul luminilor LED, baia poate primi atmosfera perfecta pentru a se potrivi cu starea de spirit.

Va invitam in magazinul nostru Classlights.ro pentru a descoperi o gama variata  de corpuri de iluminat.

Classlights , lumina din viata ta !

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate