Beneficiile sublimarii pentru imbracaminte de la Huzo.ro

Evans

Sublimarea este unul dintre acele procedee despre care ai crede ca inseamna ceva complet diferit daca nu l-ai mai auzit pana acum.

Sublimarea se refera la un proces de imprimare de inalta tehnologie gasita la punctul de lucru Huzo utilizat pentru crearea imbracamintii.

Fara indoiala, ati vazut rezultatele superbe pe care le poate produce, deoarece este cea mai populara metoda folosita de industria de imprimare la cerere.

La Huzo.ro folosim sublimarea vopselei pentru a oferi clientilor nostri o optiune usoara si rentabila de a-si decora articolele vestimentare dupa placul lor.

Sa ne aprofundam pentru a afla mai multe despre ce procedeu se foloseste in uzina Huzo,

Aceset proces utilizat pentru a imprima o imagine pe un produs este o optiune fantastica pentru imprimarea pe tesaturi din multe motive, de asemenea putem folosi si sublimarea vopselei pe ceramica, lemn si metale.

Sublimarea incalzeste instantaneu cerneala la aproximativ 392 de grade Fahrenheit (200 de grade Celsius) pentru a o transforma in gaz. Cerneala gazoasa este apoi presata pe materialul de imprimat, unde revine imediat la starea solida si se leaga de fibre.

Metodele de imprimare, cum ar fi imprimarea serigrafica, aplica cerneala doar la nivelul suprafetei si o incalziti pana se lipeste. Cerneala sublimata se inglobeaza in materiale pentru a produce un rezultat mai permanent. Cerneala devine in esenta o parte a materialului.Cerneala este speciala, iar imprimantele sunt high-tech.Cu totii am vazut diferenta intre articolele vestimentare create prin sublimare si procedeul serigrafic. Imbracamintea isi arata in curand varsta, cu crapaturi care apar in design si piese cazand. Nu este un aspect atractiv, mai ales atunci cand imbracamintea va dura in general mult mai mult decat designul imprimat.

Sublimarea scapa de majoritatea dezavantajelor serigrafiei. Cerneala este, in esenta, facuta parte din tesatura, astfel incat designul dvs. va dura atata timp cat va dura haina.

 

Va invitam pe siteul Huzo.ro pentru a complete formularul de comanda si unul din operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate