Bianca Drăgușanu, avertizând-o pe iubita lui Victor Slav: ”Nu cred că vrea să intre în conflict cu vreo leoaică”

SocialNews

Bianca Drăgușanu a reacționat după ce a aflat că actuala partenera al lui Victor Slav face spectacol pentru adulți. În acest context, și după ce fostul „Nighthawk” a declarat că iubita și fiica lui se înțeleg bine, fosta prezentatoare TV a emis un comunicat.

Toată lumea știe că atunci când vine vorba de ea, mai ales de fiica ei, Bianca Drăgușanu a devenit o adevărată leoaică. Prin urmare, după ce trecutul „prezent” al lui Victor Slav a fost dezvăluit, reacția sa imediată a fost în spiritul tipic. Bianca Drăgușanu a spus că știa „munca” pe care o făcea „fosta” iubită, dar nu o va condamna.

În plus, Bianca Drăgușanu a dezvăluit în mod special pentru CANCAN.RO că deține de mult timp aceste informații. Dar acest lucru nu a împiedicat-o să o lase pe Sophia să petreacă timp cu tatăl ei. Și, implicit, cu iubita lui.

Bianca Drăgușanu, scandal cu Victor Slav?

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte. Că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea. Dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”. Mai multe detalii citește AICI.

Între timp, Bianca și Victor Slav sunt în pragul scandalului din alt motiv. După ce gazda a anunțat că vrea să-și ia fiica cea mică de Crăciun, Bianca Drăgușanu a spus că a exclus de la început opțiunea aceasta. El a susținut că oricum nu a petrecut suficient timp cu ea.

Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș”, a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate