Bianca Drăgușanu, umilită la munte de Gabi Bădălău? Blonda și-a luat bagajele și a plecat pe jos

SocialNews

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău seamănă mai mult cu o telenovele! După mai multe certuri și multe împăcări, celebrul cuplu a schimbat aerul de București cu unul de munte, dar pare că relația lor să fie nelipsă de gelozie. Pentru Bianca Drăgușanu, un alt episod conflictual s-a încheiat cu o înfrângere dezastruoasă!

Gabi Bădălău și-a luat iubita pe Bianca Drăgușanu pentru un weekend la munte. Pentru a o impresiona, a plătit cazarea la un hotel de cinci stele. Totul este frumos, dar la un moment dat, cei doi se vor certa, ba chiar se vor certa aprig în fața altora.

Pe tot parcursul scandalului dintre cei doi, principala cauză a certurii a fost gelozia. Atât blonda, cât și milionarul nu se feresc de acuzații, iar relația lor devine din ce în ce mai incertă. Asta pentru că blonda sta mai mult certată cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Și-a cărat singură bagajele

În urma scandalului de la munte, Bădălău s-a hotărât să îi ofere o lecție fostei asistente TV. Bianca Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor prin drumul alunecos și cu zăpădă, relatează click.ro.

Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, astfel că Drăgușanu a pornit de una singură către automobil, cu bagajele după ea, fără ca Bădălău să îi întindă o mână de ajutor.

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă operație estetică

Bianca Drăgușanu nu s-a putut abține să-și facă ajustări subtile chipului. Blonda a avut o nouă operație estetică, de data aceasta la nivelul ochilor. Fosta prezentatoare TV a lui Kanal D a declarat că este foarte mulțumită de rezultatele obținute. După cum știm cu toții, blonda este o susținătoare fidelă a bisturiului și a schimbării non-invazive, făcând tot posibilul pentru a menține imaginea perfectă a păpușii.

Ea a optat pentru efectul de ochi de pisică, pe care l-a obținut prin operația de cantopexie.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate