Boala de care suferă Alexia Eram de la America Express. Cu ce probleme se confruntă de 7 ani

SocialNews


Alexia și Aris Eram, copiii Andreei Esca și ai lui Alexandre Eram, au pornit în cea mai mare aventură a vieții lor, în America Express 2023. Puțini știu însă cu ce probleme de confruntă fiica Andreei Esca.

Într-un podcast al prietenei și colegei sale din cadrul competiției, Laura Giurcanu, tânăra a mărturisit că a ajuns chiar să facă terapie.

„Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Nu mă simțeam în largul meu”, a fost mărturisirea surprinzătoare a Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca a vorbit deschis despre subiectul controversat, povestind că face terapie de mai mult timp. Aceasta a ținut să transmită că terapia este extrem de importantă în vindecare. Vezi aici de ce suferă, de fapt.

Articolul Boala de care suferă Alexia Eram de la America Express. Cu ce probleme se confruntă de 7 ani apare prima dată în Ciao.ro.


Source link

  Google extinde disponibilitatea instrumentelor de AI din Search
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment