Britney Spears denunță tutela abuzivă a tatălui său

Laura

Pe data de 23 iunie, Britney Spears a sunat la numărul de urgență 911 pentru a denunța tutela tatălui său, înainte de a depune mărturie, scrie Variety.

În timpul audierii, Spears a declarat pentru prima dată în public, amănunte despre tutela sa, impusă încă din anul 2008. Aceasta a subliniat în declarația sa, că vrea să își dea în judecată familia. De asemenea, dorește să se căsătorească cu prietenul ei, Sam Asghari, și să aibă mai mulți copii. Aceste lucruri sunt imposibil de realizat datorită condițiilor din tutelă. Artista consideră tutela sub care se află ca fiind “abuzivă”!

În anul 2007, după divorțul de Kevin Federline, cântăreața a avut un comportament…. haotic. Din cauza acestui lucru, a pierdut custodia celor doi copii, pe care însă îi vizitează în prezent. Presupusa cădere nervoasă a fost cauza internării celebrei artiste într-un centru de refacere. Apoi, în anul 2008 aceasta a fost plasată sub tutela tatălui ei.

Tot tatăl ei a fost desemnat, temporar, și tutore unic al averii fiicei lui, în anul 2019, după ce co-tutorele Andrew Wallet a demisonat.

Tot tatăl ei a fost desemnat, temporar, și tutore unic al averii fiicei lui, în anul 2019, după ce co-tutorele Andrew Wallet a demisonat.

Avocatul lui Britney Spears, Samuel Ingham, a afirmat că, artista se teme de tatăl acesteia, motiv pentru care refuză să cânte atâta timp cât el se ocupă de afacerile ei. Judecătoarea de la Curtea Superioară din Los Angeles a respins cererea artistei, însă a desemnat pe Bessemer Trust în rol de co-tutore cu Jamie Spears și pe Jodi Montgomery ca tutore pentru probleme personale.

Britney Spears este una dintre cele mai cunoscute artiste pop din istoria muzicii. Discurile sale au fost vândute în aproximativ 150 de milioane de exemplare.

Sursa – www.stiripesurse.ro

Sursa fotografiilor – www.sunphoto.ro și www.apropotv.ro

 

 

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate