Buzău a câștigat titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, învingând Parisul în finală

SocialNews

Orașul Buzău a câștigat miercuri seara titlul de „Cel mai bun brand de oraș din Europa”, înaintea Parisului în finală, la gala „Transform Awards” de la Londra, a anunțat primarul Constantin Toma.

“Cel mai bun brand de oraş din Europa a revenit azi noapte Buzăului, în cea mai importantă competiţie de branduri din lume ‘Transform Awards’, ţinută la Londra! Am învins în finală Parisul, ceea ce este incredibil!”

, a scris joi primarul Toma, pe pagina sa de Facebook.

A ținut să-i mulțumească tânărului ieșean, Adrian Mironescu, creatorul mărcii „Buzău – oraș deschis”. Primarul a adăugat că acest premiu „îl introduce pe Buzău pe harta lumii”.

“Este o zi istorică (…) Este un moment extraordinar care, iată, lansează Buzăul şi pe mapamond (…) Am început cu această idee, de a avea un brand de oraş, iar la competiţia din 2018 a câştigat un tânăr, Adrian Mironescu din Iaşi, care a lucrat împreună cu noi pentru a defini un brand – Buzău oraş deschis. Buzău oraş deschis viitorului, Buzău oraş deschis educaţiei, Buzău oraş deschis culturii, Buzău oraş deschis sportului, Buzău oraş deschis dezvoltării. Ne-am angajat pe un drum care să ducă Buzăul cât mai sus şi iată că sunt etape care se împlinesc (…) Este, într-adevăr, un moment extraordinar, pentru că, iată, ne aşează acolo undeva foarte sus şi lumea începe să ştie de noi, şi din România, dar mai ales din străinătate. Vă mulţumesc foarte mult pentru încredere. Un brand mare se face cu toţi buzoienii, pentru că fiecare aţi contribuit în felul dumneavoastră (…) Iată-ne câştigători ai medaliei de aur, este o realizare extraordinară, iar acest eveniment mă determină şi mai mult să continuăm pe drumul pe care a apucat-o Buzăul, pentru că am credinţa că este un drum bun”

, a spus primarul Constantin Toma, într-un mesaj video postat pe pagina sa de socializare.

Gala „Premiile Transform” 2021 a fost organizată de publicația „Revista Transform”, iar orașul Buzău, care a participat la competiție cu sigla „Buzău – oraș deschis”, a fost nominalizat în finală împreună cu capitala franceză Paris.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate