Ca de fiecare dată, partidul extremist AUR apelează la scandal, dezinformează și promovează un fals

SocialNews

Alfred laurențiu Mihai: Ca de fiecare dată, partidul extremist AUR apelează la scandal, dezinformează și promovează un fals

Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai vorbește, într-o postare pe Facebook, despre modul în care AUR se urcă pe comasarea alegerilor din acest an.

„Ca de fiecare dată, partidul extremist AUR apelează la scandal, dezinformează și promovează un fals.

AUR intenționează să organizeze mitinguri în fața sediilor PSD și PNL pentru a contesta presupusa comasare a alegerilor.

Țin să precizez că propunerea de comasare vine de la PNL, cu susținere internă, în timp ce social-democrații resping ideea, așteptând argumentele liberalilor în Coaliție.

Ceea ce continuă să facă AUR este să atragă atenția printr-un demers populist și fals, ignorând faptul că democrația europeană este viabilă.

Practic, partidul denigrează alegătorii, subestimându-le inteligența.

Dacă privim în istorie, vom vedea că alegerile comasate au mai avut loc, inclusiv cele europarlamentare recente, alături de un referendum separat”, scrie Alfred Laurențiu Mihai.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate