Cabral își dezvăluie trecutul necunoscut: ”Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier”

SocialNews

Deși duce acum o viață pe care mulți o invidiază, cu o familie frumoasă și un job de vis, copilăria lui Cabral a fost plină de lipsuri. Dar cel mai important lucru este că tatăl lui nu este acolo.L-a părăsit când avea doar câteva săptămâni.

Cabral a decis să vorbească despre dificultățile sale din copilărie pe blogul său. Gazda emisiunii „Ce spun românii” a explicat că a fost părăsit de tatăl său când era copil, iar mama lui este o femeie simplă, posibilități nu prea sunt. „Din coada unei vaci”, a glumit Cabral în stilul său caracteristic.

Textul său este plin de optimism, intitulat „Hai, poți”. Vrea să-ți arate că nu ai nevoie de prea multe lucruri în viață pentru a-ți atinge potențialul maxim. În ciuda deficiențelor sale, a devenit celebru după ce a descoperit multe talente. Cabral este acum prezentator TV, actor, antrenor de Tae Bo și fost jucător de taekwondo. A reușit și pe plan personal, căsătorindu-se cu frumoasa Andrea Ibaka și având doi copii, o fetiță pe nume Nanozi și un băiețel nou-născut.

Cabral, mesaj încurajator pe blogul său

Născuți pe aceeași lume, ducând același tip de umbră, respirând la fel… dar nu același aer. Unii în case de chirpici cu podea de lut. În cârpe împuțite de resturi de lemn arse pentru un aer călâi. Alții în palate de sticlă și cu ștrampi de aur. (..)

Nu m-am considerat niciodată un exemplu, pentru că nu sunt. Nu m-am arătat cu propriile degete… pentru că mi se pare că mi-aș arăta doar defectele. Dar dacă vreodată îmi ceri un singur sfat, o să-ți spun simplu: ai încredere. Ai încredere în ce poți învăța, în ce poți construi, în ce poți realiza”, a scris Cabral.

„ Așa neșansă? Să te naști negru printre albi? Așa lipsă de bulan încât să te naști în România, într-o familie săracă?! Diverși șterși si onorabile diverse mi-au explicat la nesfârșit ce nu puteam să fac. (..). Am zâmbit. Constant, am zâmbit.

„Am pornit în viață părăsit de tată”
Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine.

Apoi eram patru suflete într-un apartament de două camere și ieșeam din casă încălțat cu singura pereche de mergători crăpați la încheieturi. Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți”, a fost mesajul optimist și plin de încurajări al lui cabral. Întregul text poate fi citit AICI.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate