Cadavrul unui bărbat neidentificat, găsit pe malul unui râu

SocialNews

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit, sâmbătă, pe malul râului Teleajen, în localitatea Blejoi, situată în apropierea municipiului Ploieşti. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care deocamdată nu a fost identificat.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 13.45, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Blejoi au fost sesizaţi de către un bărbat din comună, despre faptul că pe malul râului Teleajen se află o persoană decedată. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatându-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care nu a fost identificat până la acest moment”, transmite Poliţia Prahova.

Conform poliţiştilor, în urma examinării vizuale a cadavrului, s-a constatat că acesta nu prezintă urme vizibile de violenţă.

Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii fac cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei în cauză, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.Sursa

  Boris Becker vrea o revoluție ]n tenis! Vedeta tenisului german a cerut schimbarea rapidă a formatului Cupei Davis
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment