„Campania de vaccinare este complet imbecilă” susține Alina Mungiu-Pippidi

SocialNews

Luni, la postul de televiziune Antena 3, politologul Alina Mungiu-Pippidi a afirmat faptul că, datorită modului în care guvernul a informat populația în campania de vaccinare, românii au ajuns să își piardă efectiv încrederea în vaccin.

Guvernul deşi a făcut şi lucruri bune cu organizarea asta a mințit de foarte multe ori. A mințit apropo de cifrele de morți, a mințit apropo de rata de infectare și în general încrederea nu este ridicată în guvern în România. Și atunci dacă guvernul apare ca fiind principalul promotor al acestei campanii toată lumea care este contra Guvernului, nu o va face. Această chestiune este o mare prostie”, a zis ea.

Campania Guvernului este la zero barat la minus zero. Să ne amintim ce campanii de succes s-a făcut în țara asta când voia România să intre în NATO s-a făcut o campanie delicioasă. Acum este o campanie complet imbecilă”, a adăugat Alina Mungiu-Pippidi.

                                                                                                  Sursa – www.stiripesurse.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate