Caracteristicile parfumurilor arabe

Evans

Caracteristicile parfumurilor arabe

Parfumurile cu ulei arabesc sunt o compozitie complexa de diferite uleiuri esentiale. Ca baza, cel mai adesea se folosesc tipuri de uleiuri, cum ar fi maslinele sau jojoba pentru a da o aroma deosebita.

Mirosurilor au primit intotdeauna o atentie speciala. O femeie care emana un miros placut atrage atentia barbatilor, mai ales daca mirosul este oriental. Parfumurile arabe au fost intotdeauna solicitate de sexul frumos, care stiu multe despre seductie .

Datorita varietatii sale de compozitii, parfumurile arabe sunt destul de populare. In plus, astfel de parfumuri au foarte multe avantaje.

Parfumurile din ulei nu sunt predispuse la deteriorari rapide, asa cum se intampla cu cele pe baza de alcool. De aceea, chiar si o singura aplicare este suficienta pentru a-ti parfuma corpul toata ziua.

Faptul ca aceste compozitii pe baza de ulei sunt dezvaluite numai in contact cu pielea umana si umiditatea fac sa fie necesare aplicarea lor pe corp pentru a intelege daca buchetul este potrivit sau nu. In plus, parfumul se poate diminua, dar se intensifica din nou in momentele de umezeala. Adica, daca o persoana transpira sau face un dus, parfumul poate incepe din nou sa emane miros cu o vigoare reinnoita.

Acesta este motivul pentru care cu un parfum oriental poate patrunde pana la terminatiile nervoase inclusiv in receptorii responsabili de sentimente si dorinta. Asa ca si cu parfumul oriental poti creste atractia sexului opus si expunerea maxima la aromele incantatoare.

 

Pentru a descoperii gama noastra de parfumuri originale din Dubai , va invitam in magazinul nostru online www.emiratenote.ro  si impreuna vom intra intr-o lume de poveste orientala.

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate