Care sunt alternativele pentru iluminatul cu halogen prezentat de Classlights.ro

Evans

Exista cateva alternative diferite la becurile cu halogen, cum ar fi becurile CFL. Acestea sunt o alta alternativa comuna de economisire a energiei  pot folosi cu pana la 80% mai putina energie decat becurile cu halogen, facandu-le si o alternativa mai rentabila si le puteti gasi la Classlights impreuna cu cele mai inovative corpuri de iluminat.

Totusi, principala alternativa pe care o promoveaza guvernul roman este iluminatul cu LED. In prezent, aproximativ doua treimi din becurile vandute in Romania sunt lumini LED. Ele pot dura de aproximativ cinci ori mai mult decat becurile cu halogen, in ciuda faptului ca produc aceeasi cantitate de lumina. De asemenea, folosesc cu pana la 80% mai putina energie, la fel ca CFL-urile. Pana in 2030, guvernul roman a prezis ca becurile LED cu durata mai lunga vor reprezenta aproximativ 85% din toate becurile vandute.

Cu toate acestea, in timp ce trecerea la becurile LED pot ajuta guvernele sa-si atinga obiectivul privind schimbarile climatice de a deveni neutru in carbon pana in 2050, ele aduc, de asemenea, multe beneficii atat pentru intreprinderi, cat si pentru gospodarii. In primul rand, optand pentru economisirea energiei cu becurile LED, puteti economisi si bani. In timp ce preocuparile consumatorilor pot fi ca becurile cu LED-uri costa mai mult decat alternativele traditionale, cum ar fi becurile cu halogen, acestea va pot economisi bani pe termen lung. Acest lucru se datoreaza faptului ca au o durata de viata mai mare si nu trebuie inlocuite la fel de des. In plus, pentru ca economisiti energie electrica, va puteti reduce facturile la energie. Avand toate aceste detalii in considerare, becurile cu LED mai noi nu sunt la fel de costisitoare de utilizat in comparatie cu alternativele mai vechi.

In ciuda banilor pe care ii veti economisi, cel mai mare beneficiu din trecerea la LED-uri este ca va veti reduce emisiile  de carbon si veti juca un rol in planurile privind schimbarile climatice care urmaresc combaterea impactului negativ al emisiilor de CO2 asupra planetei noastre

Daca doriti sa treceti la solutii de iluminat cu LED, Classlights este furnizorul de prima alegere pentru multe companii, producatori de panouri si electricieni care au nevoie de produse LED. Suntem mandri sa oferim o gama larga de solutii care pot fi utilizate intr-o varietate de aplicatii.

Classlights protejam mediul in timp ce aducem lumina in casa dumneavoastra !

 

Classlights corpuri si solutii de iluminat de ultima generatie!

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate