Care sunt beneficiile imprimarii prin sublimare de la Huzo.ro

Evans

Sublimarea se realizeaza prin schimbarea rapida a substantelor solide intr-un gaz. Incalzirea cernelii de sublimare la aproximativ 200 de grade Celsius permite utilizatorilor sa o transfere instantaneu pe tesaturi sau ceramica. Anterior, acest lucru putea fi realizat doar prin apasarea imaginilor solide din hartie de transfer pe produs si incalzirea acestuia pana se bloca. Cu imprimarea prin sublimare, procesul este mult mai usor si permanent.

Imprimanta poate efectua orice design in care materialul este construit din poliester. Puteti imprima haine de lucru si tricouri cu nume sau sigle de companie. Mai mult, imprimantele de sublimare va permit sa personalizati diverse articole ca cadouri pentru oaspeti, de la prosoape si snur pana la maneci pentru telefoane mobile si cani.

In general, pentru materiale mai dure, cum ar fi ceramica, se aplica mai intai un strat de poliester. Imaginea este apoi imprimata pe acest strat de poliester. Acest lucru se datoreaza faptului ca fibrele de poliester se vor topi numai la temperatura ridicata a cernelii. Aceasta topire permite cernelii sa se lipeasca de ea, pastrandu-si forma si culoarea. La temperaturi mai ridicate, materialul se va arde, ceea ce face ca imaginea  sa se dezlipeasca.

Procesul de imprimare prin sublimare de la Huzo.ro va ofera urmatoarele avantaje:

Calitatea imaginii

Poate ca cel mai avantajos dintre toate beneficiile este calitatea imaginii care poate fi obtinuta prin aceasta metoda. Fara pierderi de rezolutie, este una dintre singurele metode care este la fel de clara ca fisierul sursa in sine.

Longevitate

Acesta este un adevarat punct forte al procesului si unul care il face o investitie excelenta. Imprimarea prin sublimare de la Huzo are ca rezultat o imprimare care nu se va desprinde si nu se crapa.

Libertatea de proiectare

Un alt avantaj urias al imprimarii prin sublimare este libertatea de alegere pe care o ai cu designul tau. Poate fi folosit pentru modele de cusatura la cusatura, comenzi de loturi mai mici, impreuna cu comenzi care au multe variatii de design diferite.

Va poftim sa vizitati site-ul nostru www.huzo.ro pentru va propune proiectul si unul dintre operatorii nostri va lua legatura cu dumneavoastra cat mai repede !

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate