Carmen Iohannis dansează într-o ‘horă’ pe ritmuri africane / Iohannis a refuzat invitația la dans

SocialNews

FOTO-VIDEO Imagini savuroase: Carmen Iohannis dansează într-o horă pe ritmuri africane / Iohannis a refuzat invitația la dans

Carmen Iohannis a dansat pe ritmuri africane, la o școală din Kenya, acolo unde se află astăzi, 16 noiembrie. Invitat la dans a fost și Klaus Iohannis, chiar de către fetele de la școală care au organizat spectacolul, dar liderul de la Cotroceni a preferat să privească de pe margine toată reprezentarea.

Evenimentul a avut loc la Liceul Uthiru Girls High School.

Ce a spus Iohannis despre vizita la liceu?

„Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Liceul de Fete Uthiru și să inaugurăm donația prin programul nostru de Asistență Oficială pentru Dezvoltare . Vom continua să ne concentrăm pe implementarea proiectelor de bază, pentru educație incluzivă și calitativă”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis a donat computere la școala din Kenya. Următoarea țară pe listă, în vizitele oficiale din Africa, e Tanzania.Sursa

  Rivalitatea între Zelenski și șeful statului major atinge cote maxime (presă)
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment