Cartea Recordurilor – Cei mai scumpi cartofi prăjiți din lume!

SocialNews

Este vorba despre restaurantul Serendipity 3 care revendică recorduri mondiale pentru cea mai scumpă înghețată din lume (1000 dolari), cel mai scump burger (295 dolari) și cei mai scumpi cartofi prăjiți care costă 200 dolari.

Serendipity este fără îndoială un loc fericit”, a spus directorul creativ şi bucătarul-şef Joe Calderone. „Oamenii vin aici pentru a sărbători, pentru a scăpa uneori de realitatea vieţii”, a adăugat el.

Crème de la Crème Pomme Frites” începe ca o reţetă de cartofi Chipperbec. Cartofii aceștia sunt opăriţi în oţet sau şampanie. Apoi se prăjesc în grăsime de gâscă, nu în ulei, şi nu o dată, ci de două ori, aşa că sunt crocanţi la exterior şi pufoşi la interior.

Presăraţi cu aur comestibil şi condimentaţi cu sare şi ulei de trufe, aceştia sunt serviţi pe o farfurie de cristal cu orhidee, împreună cu felii subţiri de trufe şi o baie de brânză
Mornay. Sosul este infuzat cu trufe, o ciupercă rară de sezon.

Trufa este vedeta preparatului” a declarat Chef executiv corporativ Frederick Schoen-Kiewert.

Restaurantul Serendipity a fost închis în timpul pandemiei de COVID-19. Foarte multe restaurante au procedat la fel pe perioada pandemiei. Calderone şi Schoen-Kiewert au considerat că preparatul ar fi o modalitate bună de a anunţa redeschiderea.

Fără îndoială, funcţionează. Există o listă de aşteptare de 8-10 săptămâni pentru cartofii prăjiţi.

A fost un an şi jumătate dur pentru toată lumea şi trebuie să ne distrăm acum”, a spus Calderone.

                                                                                       Sursa – www.stiripesurse.ro

                                                                    Sursa fotografiilor – www.pixabay.com

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate