Cazarea pentru două nopți la Hotelul „Star Wars” din parcul Disney din Florida va costa 6000 de dolari!

SocialNews

Hotelul „Star Wars: Galactic Starcruiser„‘ este situat din parcul de atracţii Walt Disney World din Orlando (Florida). EFE relatează faptul că, Star Wars îi va îmbarca pe oaspeţii săi într-o navă spaţială pentru o aventură de trei zile de imersiune interactivă completă. Bineînțeles că deocamdată acest lucru se va întâmpla la un preţ care nu este ….. pentru toate buzunarele.

Galactic Starcruiser este de fapt…. „o navă de croazieră spaţială” cu preţuri pe măsura acestei aventuri. Preţul unei „cabine” standard pentru două persoane, între 20 august şi
17 septembrie 2022, este de 1.209 de dolari de persoană pe noapte sau de 4.809 de dolari pentru două nopţi, scrie Agerpres.ro.

Pentru trei adulţi care împart aceeaşi cabină (doi adulţi şi un copil), Disney a anunţat că preţul va fi în total de 5.299 de dolari pentru întreaga aventură. Prețul pentru patru persoane (trei adulţi şi un copil) va fi de 5.999 de dolari sau 749 de persoană pentru o noapte.

Potrivit reprezentanților parcului de distracții Disney, preţul include „un divertisment continuu, imersiv şi interactiv unde opţiunile determină experienţa„, plus mâncarea
ce va fi în acord ……cu „gusturile” interplanetare. Potrivit site-ului „Galactic Starcruiser„, călătoria începe la terminalul Walt Disney World Resort, unde oaspeţii vor face cunoştinţă cu platforma de lansare şi se vor îmbarca pe „Halcyon„.

Odată aflaţi la bord, vizitatorii vor parcurge „file de poveste” din saga Star Wars în care îşi vor putea alege tipul de joc pentru a-şi determina propria aventură şi evoluţia ulterioară.

                                                                                              Sursa – www.stiripesurse.ro
                                                                            Sursa fotografiilor – www.pixabay.com

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate