Ce ar trebui să mănânc?

Evans

Folosind Healthy Eating Plate de la Harvard ca ghid, vă recomandăm să mâncați mai ales legume , fructe și cereale integrale , grăsimi sănătoase și proteine ​​sănătoase . Vă sugerăm să beți apă în loc de băuturi cu zahăr și, de asemenea, abordăm preocupările alimentare comune, cum ar fi sarea și sodiul , vitaminele și alcoolul . De asemenea, este important să rămâneți activ și să mențineți o greutate sănătoasă .

Mesajul principal: Concentrați-vă pe calitatea dietei

  • Tipul de carbohidrați din dietă este mai important decât cantitatea de carbohidrați din dietă, deoarece unele surse de carbohidrați – cum ar fi legumele (altele decât cartofii ), fructele, cerealele integrale și fasolea – sunt mai sănătoase decât altele.
  • De asemenea, Healthy Eating Plate îi sfătuiește pe consumatori să evite băuturile dulci , o sursă majoră de calorii – de obicei cu valoare nutritivă mică – în dieta americană.
  • Farfuria pentru alimentație sănătoasă încurajează consumatorii să folosească uleiuri sănătoase și nu stabilește un procent maxim de calorii pe care oamenii ar trebui să le primească în fiecare zi din surse sănătoase de grăsimi. În acest fel, Healthy Eating Plate recomandă opusul mesajului sărac în grăsimi promovat de zeci de ani de USDA.

Farfuria pentru alimentație sănătoasă rezumă cele mai bune informații despre alimentație bazate pe dovezi disponibile astăzi. Pe măsură ce cercetătorii în nutriție descoperă în mod continuu informații valoroase, Farfuria pentru alimentație sănătoasă va fi actualizată pentru a reflecta noile descoperiri.

Doriți să aflați mai multe? Folosiți farfuria pentru alimentație sănătoasă și piramida alimentației sănătoase , ambele create de Departamentul de Nutriție de la Școala de Sănătate Publică Harvard, ca ghiduri pentru alegerea unei diete sănătoase și crearea de mese sănătoase. Pentru a începe, iată 10 sfaturi pentru o alimentație sănătoasă !

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate