Ce aveti nevoie pentru a va porni propria afacere de imprimare prin sublimare?

SocialNews

Pentru a incepe afacerea de imprimare prin sublimare veti avea nevoie, pe langa un computer, si de urmatoarele :

O imprimanta pentru sublimare cu jet de cerneala pe care o veti folosi exclusiv pentru sublimare. Cand va alegeti acea imprimanta, va trebui sa decideti daca aveti nevoie de o imprimanta de format mic (A4 sau A3) sau de o imprimanta de format mediu/mare. Imprimantele pentru sublimare mici sunt mai ieftine, iar dimensiunea lor va fi suficienta pentru personalizarea obiectelor mici precum cani, rame foto, huse de telefon, genti etc.

Cerneala de sublimare trebuie sa fie de cea mai inalta calitate pentru a asigura rezultate de calitate. Este de preferat sa folositi cartuse sigilate pentru a garanta puritatea in canalul de alimentare, evitand problemele cu capetele de imprimare. Instaland toate cele 4 cartuse de culoare de baza ,veti putea obtine o gama completa de culori. Producatorii de cerneala pentru sublimare trebuie sa va furnizeze profilul de culoare pentru modelul de imprimanta si tipul de cerneala. Acest profil de culoare va va permite sa gestionati culorile de pe computer pentru a obtine cu usurinta o gama de culori care sa se potriveasca cu originalul.

Hartia pentru sublimare  functioneaza ca o foaie de transfer de cerneala . Mai intai trebuie sa imprimati pe ea si apoi sa transferati designul pe articol, prin caldura aplicata cu o presa termica . Hartia pe care o veti folosi trebuie sa fie hartie de sublimare de inalta calitate pentru a obtine rezolutie maxima si transfer maxim de cerneala.

Trebuie sa selectati tipul de presa de care aveti nevoie, in functie de elementele pe care le veti personaliza . Daca doriti sa imprimati pe articole plate (haine, suporturi pentru fotografii, genti de mana, brelocuri, panouri foto), veti avea nevoie de o presa termica plata. Atunci cand iti alegi presa, trebuie sa tii cont de dimensiunile acesteia, care vor determina suprafata maxima pe care o poti sublima. Pe de alta parte, puteti gasi prese specifice pentru sublimarea farfuriilor sau canilor . De asemenea, puteti achizitiona o presa combinata cu mai multe placi interschimbabile pentru o mai mare flexibilitate, atunci cand personalizati diferite articole. Este important sa mentionam cuptorul pentru sublimare, care a castigat popularitate in personalizarea huselor de telefon. Cuptorul pentru sublimare iSmart permite sublimarea completa pe suprafata neuniforma a carcasei, oferind un efect de imprimare 3D.

Daca aveti un proiect care implica crearea articolelor de imbracaminte pentru evenimente de dans , cluburi sportive etc., va invitam pe siteul nostru Huzo.ro sa completati formularul de comanda .

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate