Ce diferență de vârstă este între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: ”Bătrânica se ține bine!”

SocialNews


De câțiva ani buni, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o poveste de dragoste, dar puțini sunt cei care știu ce diferență de vârstă există între ei.

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Junior din 2006 până în 2013. După divorțul tumultuos, Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, chiar în anul în care a divorțat. Căsnicia celor doi a durat, însă, doar un an.

În prezent, Andreea Marin are o relație de câțiva ani cu Adrian Brîncoveanu, care este însă ținută departe de lumina reflectoarelor. Diplomatul este mai tânăr cu aproape 11 ani. Fosta vedetă TVR a spus însă că diferența de vârstă nu reprezintă o problemă pentru ea. Bătrânica se ține bine!, a declarat cu umor Andreea Marin, subliniind că adevărata compatibilitate nu are legătură cu vârsta.

Vedeta are o fată din mariajul cu Ștefan Bănică Jr., iar recent a mărturisit că își mai dorește un copil.

”Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos. 

E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, a mărturisit Andreea Marin pentru Unica.

La rândul său, Adrian Brâncoveanu își dorește să aibă un copil cu Andreea Marin. Iar dacă divinitatea îi va binecuvânta cu un moștenitor, cei doi vor fi împliniți întru totul.

  Conducerea Senatului a aprobat chemarea de către AUR a ministrului Alexandru Rafila la „Ora Guvernului”, pe 8 noiembrie

”Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred că e dorința fiecărui om să procreeze”, mărturisea și iubitul Andreei Marin, în cadrul unui interviu.

Andreea Marin, probleme serioase de sănătate

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a trecut prin momente dificile și s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Abia acum și-a deschis sufletul și a avut curaj să vorbească despre situațiile care au adus-o  în pragul epuizării.

În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a realiza tot ce și-a dorit. Nu regretă, pentru că se bucură de un real succes, dar eforturile depuse au dus-o pe patul de spital. Faima a avut un preț!

„Am avut nenumărate momente în care am simțit oboseala, epuizarea. Nu le mai știu numărul. Le-am depășit cu greu, uneori am ajuns în spital, am ajuns să pic, pur și simplu de oboseală. Lucrurile mari nu se fac cu eforturi mici. În meseria pe care mi-am ales-o nu este vorba doar despre muncă fizică, ci și de creativitate, de dorința de a veni mereu cu ceva nou, dar și de muncă fizică pentru că uneori le facem pe toate. Cel puțin așa am făcut eu lucrurile, sunt producător de ani buni și asta înseamnă să te intereseze tot ce ține de bucătăria produsului tău”, a dezvăluit Andreea Marin pentru Spynews.

SURSA FOTO: Social Media

Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment