Ce este lâna fiartă?

Lâna fiartă sau boiled wool este un tip de material foarte catifelat, moale și ușor, recomandat pentru confecționarea hăinuțelor pentru copiii mici și foarte mici.

Hainele pentru bebeluși confecționate din lână fiartă, îi protejează foarte bine pe aceștia de frig, vânt sau supraîncălzire. Lâna fiartă este lâna expusă la căldură și umiditate suficient de crescută, împâslită și strâmtată apoi. Pe perioada cât fierbe, foarte multe bule de aer sunt impregnate în structura firelor de lână. Aceasta, se va comporta ca o barieră protectoare pentru organism, apoi.
lâna fiartăA fost produsă chiar și de faraoni, precum și pe perioada Evului Mediu.
Pentru că este bogată în lanolină (peste 60%), oferă protecție maximă împotriva ploii și a umidității exagerate. Reglează foarte bine temperatura corpului, este rezistentă, foarte plăcută la atingere, neutralizează cu succes mirosurile neplăcute și are rol antibacterian.
Multe magazine comercializează haine confecționate din lână fiartă astăzi și la noi în țară. Copiii vor fi foarte bucuroși și vor agrea hainele fabricate din acest tip de material, foarte mult pentru că sunt călduroase, foarte ușoare și plăcute la atingere!
  Tipuri de virusuri gripale dispărute în contextul pandemiei de COVID-19

One Reply to “Ce este lâna fiartă?”

  1. Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *